Despre noi

Scoala de soferi Bucuresti

Cursuri obtinerea permis auto, pentru incepatori de toate varstele.
> INSCRIE-TE ONLINE ACUM! <
Despre noi pe scurt
Scoala de Soferi Auto Nick
In cei peste 11 ani de funcţionare, Scoala de Soferi Auto Nick a manifestat o preocupare constantă pentru perfecţionarea bazei tehnico-materiale, pentru înnoirea mijloacelor didactice şi selecţia personalului astfel încât să fie asigurate cele mai bune condiţii de instruire a cursanţilor.Dispunem de autoturisme noi, Dacia Logan pe care puteţi efectua instruirea practică, sală de curs moderna dotată cu calculatoare, de profesori, instructori, ingineri şi medici specializaţi în problematica rutieră şi autorizaţi de Ministerul Transporturilor.In plus, avem posibilitatea de a asigura testarea psihologică in cadrul scolii.
  • Plata in rate
  • Flota auto noua
  • Sala de curs moderna
  • Program flexibil
  • Instructori cu experienta

Testimoniale

Cea mai buna scoala de conducere, am trecut din prima, doar luand 30 ore. Instructor de top, foarte calm, usor sa-l intelegi. M-am bucurat de cele 30 ore cu el.

Alexandra Denk

Alexandra Denk

Studenta

Ma declar foarte multumita de serviciile si profesionalismul dumneavoastra. Va voi recomanda si prietenilor pe viitor. Va multumesc!

Eliza Ana Maria

Eliza Ana Maria

Studenta

Va multumesc pt serviciile oferite. A fost exact ceea ce ma asteptam. Numai lucruri bune de spus. Feedbackul este unul pozitiv. Recomand!

Eusebiu Popa

Eusebiu Popa

Student
Galerie foto

Flota Auto